De tijd dat vegan en glutenvrij eten saai of beperkt was, is voorbij. Le20, de pionier in luxueuze vegan en glutenvrije catering, bewijst dat met hun exclusieve gerechten die zowel in smaak als presentatie verbluffend zijn. Onze gepassioneerde chefs maken gebruik van de beste plantaardige ingrediënten en volgen de laatste trends in de keuken om unieke smaken te creëren.

Onze op maat gemaakte menu’s zijn geschikt voor elk type evenement, van formele diners tot informele borrels. We zorgen ervoor dat onze gerechten niet alleen aan de vegan eisen voldoen maar ook glutenvrij zijn, zodat iedereen kan genieten van onze heerlijke gerechten.

Onze luxueuze vegan en glutenvrije catering is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook voor de wereld. We geloven dat iedereen het recht heeft op lekker eten, ongeacht hun dieetkeuze, en daarom bieden wij deze opties aan. Wij geloven dat zakelijke evenementen niet alleen zakelijk moeten zijn, maar ook plezierig.

Laat Le20 uw volgende evenement onvergetelijk maken met onze exclusieve vegan en glutenvrije gerechten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze menu’s en beschikbare opties. Wij kijken ernaar uit om u te dienen met onze luxueuze vegan en glutenvrije catering.”