Laten we het eerlijk toegeven: er is niets beter dan een maaltijd die niet alleen de smaakpapillen verwent, maar ook het oog. Bij Le20 geloven wij in de kunst van het dineren en dat is precies wat wij u bieden. Onze luxueuze vegan en glutenvrije catering is speciaal ontworpen om uw volgende evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Onze op maat gemaakte menu’s, gemaakt door gepassioneerde chefs, bieden een scala aan smaken en textuur die uw gasten zullen verbazen. Van een formeel zakelijk diner tot een informele borrel, wij zorgen dat het een smaaksensatie is. Wij begrijpen dat sommige gasten specifieke dieetwensen hebben, daarom bieden wij ook glutenvrije opties.

Maar we beperken ons niet alleen tot een smaakvolle ervaring, ook de presentatie is van groot belang. Onze gerechten zijn visueel aantrekkelijk gepresenteerd, waardoor uw evenement tot een complete sensuele ervaring wordt. Van het uitnodigen van gasten tot het opruimen van tafels, wij nemen de druk van u weg en zorgen dat u zich alleen maar hoeft te concentreren op het genieten van het moment.

Ons enige doel is om uw evenement onvergetelijk te maken, zowel voor u als voor uw gasten. Neem contact met ons op en laten we samen de planning beginnen. We kijken ernaar uit om u te verwennen met onze exclusieve vegan en glutenvrije catering.

Sinds wanneer bestaat Le20?

Le20 werd opgericht in 2019 en sindsdien hebben we ons gecommitteerd aan het verstrekken van 5-sterren vegan en glutenvrije cateringdiensten in Amsterdam en omgeving.

Wie zijn de oprichters van Le20?

Le20 is opgericht door een groep vega(n) en non-vega culinaire ondernemers die toegewijd zijn aan het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen via vegan en glutenvrije catering. Samen delen ze ervaring in de horeca-industrie en een passie voor het verfijnen van smaken.

Wat is de missie van Le20?

Bij Le20 geloven wij dat eten en drinken een kunstvorm is en onze missie is om onze klanten deze kunstvorm te laten ervaren. Onze luxueuze vegan en glutenvrije catering is speciaal ontworpen om uw volgende evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Wat zijn de belangrijkste diensten die Le20 aanbiedt?

Wij hebben een passie voor de vegan en glutenvrije keuken en willen onze klanten laten ervaren hoe heerlijk en voedzaam dit kan zijn. Onze focus ligt op het verstrekken van topkwaliteit vegan en glutenvrije catering voor zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten, productlanceringen, teambuilding activiteiten, maar ook private dining.

We willen uw gasten verwennen en onvergetelijke momenten creëren. Le20 Catering is gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijke evenementen met onze exclusieve vegan en glutenvrije maaltijden. Onze catering is speciaal ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een unieke smaakervaring te bieden aan uw gasten. Wij bieden ook aanpassingen voor specifieke dieetwensen en werken altijd samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun evenement een succes wordt.

Heeft Le20 Catering een specifieke niche of specialisatie binnen de cateringbranche?

Le20 Catering is een voorloper in de branche als het gaat om luxueuze vegan en glutenvrije catering, wij richten ons specifiek op high-end zakelijke evenementen en bieden een unieke ervaring voor de gasten. Onze chefs zijn experts in het creëren van smaakvolle en artistieke gerechten die de gasten zullen verrassen.