Eten is niet alleen een noodzaak, maar een kunstvorm. De vegan culinaire scene in Amsterdam is florerend en Le20, de luxueuze vegan catering-onderneming, is een pionier in het creëren van de meest smaakvolle gerechten. Le20 heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van exclusieve vegan gerechten voor zakelijke evenementen en bijzondere gelegenheden in de regio.

Van formele diners tot informele borrels, onze op maat gemaakte menu’s bevatten een grote variatie aan smaken en texturen. Onze team van gepassioneerde chefs volgen de laatste trends in de keuken en gebruiken alleen de beste plantaardige ingrediënten om uw gasten te verrassen met de unieke smaken. De visueel aantrekkelijke presentatie van de gerechten zorgt voor een complete sensuele ervaring.

Le20 gelooft dat zakelijke evenementen niet alleen zakelijk moeten zijn, maar ook plezierig. Met onze luxueuze vegan catering kan iedereen genieten van heerlijk eten, ongeacht diëten of allergieën. We bieden ook glutenvrije opties voor diegenen die daar behoefte aan hebben.

De volgende keer dat u een zakelijk evenement organiseert, overweeg dan Le20 om uw gasten te verwennen met onze exclusieve vegan gerechten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze menu’s en beschikbare opties. Le20 zal uw evenement onvergetelijk maken voor u en uw gasten.