Welkom bij Le20

Bij Le20 geloven wij dat eten niet alleen iets is om te eten, maar een ervaring voor alle zintuigen. Daarom bieden wij luxueuze vegan en glutenvrije catering aan voor zakelijke evenementen in Amsterdam en omgeving. Onze exclusieve gerechten zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

Onze menu’s zijn op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen te voldoen en bieden een scala aan smaken en textuur, die de meest veeleisende smaakpapillen zal verrassen. Met een team van gepassioneerde chefs, die de laatste trends in de keuken volgen, kunt u er zeker van zijn dat uw evenement iets unieks zal zijn.

Wij geloven dat zakelijke evenementen niet alleen zakelijk moeten zijn, maar ook leuk. Onze vegan en glutenvrije catering zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over diegenen die speciaal dieet volgen en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van heerlijk eten.

Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het maken van uw zakelijke evenement onvergetelijk. Bekijk onze menu-opties en laat u verrassen door onze exclusieve gerechten. Wij kijken ernaar uit om u te dienen.